logó Nyílt forráskódú
blogmotor projekt

Az oldal törlése

A rendszergazdák törölhetik az éppen megtekintett oldalt, de csak akkor, ha nem tartalmaz aloldalakat. Egy oldal törlése előtt ha vannak, akkor aloldalait kell törölni.

Egy oldal törlése

Egy oldal törlésekor törlődnek a rajta található cikke és minden az oldalhoz, ill. cikkeihez feltöltött kép is. Ha még szükség lehet az oldalra, vagy az azon található bármely cikkre (akár az archívumban), akkor érdemes inkább elrejteni a prioritása 0-ra állításával. Minden törlés előtt a rendszer küld még egy figyelmeztetést. Ha itt továbblépünk, akkor a törlés már nem visszafordítható.
  1. Az első lépés annak a weboldalnak a megnyitása, amelyet törölni szeretnénk.
  2. Az oldal tetején megjelenő „Oldal szerkesztése” feliratra kattintva elérhetővé válnak a szerkesztéssel kapcsolatos lehetőségek.
  3. Az „Oldal törlése” lehetőséget kiválasztása után már csak a „Törlés” gombra kell kattintani.
A törlés végleges!
Egy oldal törlése
Egy oldal törlése

Szerző: tesztelek

Közzétéve: 2016-06-21 10:41:53